Incurajarea

Incurajarea

Incurajarea

  • 27,00 Lei

Incurajarea "...practica si oportuna... o recomandam cu caldura." - Christian Standard

"O carte extraordinara - va revolutiona viata celor ce o vor citi si va trezi bisericile care vor cauta sa implineasca slujba unica de incurajare data de Dumnezeu." - Christian Retailing

Incurajarea. Este mai mult decat un compliment sau o bataie pe umar. In opinia Dr. Larry Crabb si a Dr. Dan Allender, incurajarea sta la baza lucrarii de consiliere - e o deprindere pe care o pot stapani atat credinciosii laici cat si consilierii. Ce trebuie sa stim pentru a indeplini porunca biblica de a ne "incuraja unii pe altii"?

Incurajarea ne ofera raspunsul.

Partea intai se ocupa cu intelegerea notiunii de incurajare, iar partea a doua exploreaza procesul incurajarii, prezentand metode practice ca: - elaborarea unui mod atent de selectie a cuvintelor incurajatoare; - cultivarea abilitatilor de a asculta in mod activ; - folosirea partasiei biblice pentru a trece dincolo de zambetele superficiale si saluturile conventionale; - recunoasterea ocaziilor mai putin evidente de a incuraja. Fara incurajarea venita din partea unei comunitati pline de iubire, adevarul biblic propovaduit in biserici are tendinta de a consolida zidurile dupa care se ascund oamenii. Insa in oamenii si bisericile care practica incurajarea, roadele acesteia si dovada nemarginitei puteri investite de Dumnezeu in acesti oameni si in aceste biserici sunt autenticitatea, libertatea si o mai mare dragoste de Dumnezeu si de semeni.

Larry Crabb este un bine cunoscut vorbitor, autor a numeroase carti de succes, printre care Intelegand oamenii, Vise naruite, Barbati si femei si Presiunea a disparut. Este si profesor la Colorado Christian University din Morrison.

Dan Allender este profesor de consiliere la Western Seminary din Seattle si presedinte fondator al Wounded Hearts Ministries. Practica o activitate particulara de consiliere in Seattle si este autorul cartilor The Wounded Heart, Bold Love, Cry of the Soul si Intimate Allies.

Cuprins

Prefata

1. Introducere

Partea I: Sa intelegem ce este incurajarea

2. Puterea unui cuvant spus la momentul potrivit

3. Comuniunea de suprafata: obstacol in calea incurajarii

4. Deschiderea totala: solutia gresita

5. Dedicarea totala: solutia corecta

6. Caracterul celui care incurajeaza

7. Cand le impartasim altora propriile sentimente?

Partea a II-a: Procesul incurajarii

8. Cum se realizeaza incurajarea

9. Incurajarea: cadrul necesar schimbarii

10. Ocazii bune de a incuraja

11. Cum raspundem la ocaziile de a incuraja

12. Tehnici de incurajare: I

13. Tehnici de incurajare: II

14. Biserica locala: un cadru comunitar al restaurarii

Autor
Autor Larry Crabb & Dan Allenderr
Format
Format 14X20.5cm
Nr. Pagini
Nr. Pagini 144

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Mai multe cărți de la același autor

Barbati si femei

Barbati si femei

35,00 Lei

Presiunea a disparut
Intelegand oamenii

Intelegand oamenii

35,00 Lei

Vise naruite

Vise naruite

37,00 Lei