Ghidul femeii pentru o viata plina de Duhul Sfant

Ghidul femeii pentru o viata plina de Duhul Sfant

Ghidul femeii pentru o viata plina de Duhul Sfant

  • 25,00 Lei

Quin Sherrer si Ruthanne Garlock au scris Ghidul femeii pentru o viata plina de Duhul Sfant pentru a le ajuta pe femei sa descopere viata crestina plina de putere.

Daca tanjesti dupa o umblare mai apropiata cu Dumnezeu si dupa o marturie mai eficienta, daca doresti sa primesti raspuns la rugaciune cand te rogi, atunci aceasta carte este pentru tine.

Dumnezeu doreste ca femeile sa fie victorioase in toate eforturile lor, si El a dat puterea Duhului Sfant pentru a le ajuta sa faca fata provocarilor vietii. Acest ghid ofera o intelegere esentiala privitoare la modalitatile in care poti beneficia de puterea Sa. Ne bucuram ca exista acest ghid pentru a ne ajuta sa ne adancim practic intr-o viata plina de Duhul Sfant. O astfel de lucrare ii ajuta pe credinciosi sa caute adevarata viata in Duhul evitand obiceiurile superficiale care pot discredita traditia carismatica.

     Jack si Anna Hayford, The Church on the Way

Daca ai ezitat sa ceri prezenta Duhului Sfant in toata plinatatea Sa in viata ta aceasta carte este pentru tine! Bazandu-se pe invatatura Bibliei si pe experiente personale, atat ale lor cat si ale altora , Quin Sherrer si Ruthanne Garlock ne ofera o harta ilustrata pentru calatoria noastra spre aceasta plinatate. 

     Elizabeth Sherrill

Quin Sherrer si Ruthanne Garlock ne ofera intotdeauna calauzire practica si realista pentru maturizare in umblarea noastra cu Domnul. invatatura biblica sanatoasa combinata cu exemple din viata crestina practica fac din acest ghid nu doar o carte pe care o citesti cu placere, ci si una care comunica adevaruri scripturale esentiale. O recomand din toata inima! 

     Jane Hansen, presedinta organizatiei Aglow International

Cuprins

1. In intampinarea Duhului Sfant

2. Darul extraordinar al lui Dumnezeu

3. Reinnoirea din interior spre exterior

4. De ce sa vorbim in alte limbi?

5. Cultivand roada Duhului

6. Femeia inzestrata cu daruri pentru slujire

7. Luptatoarea neinfricata si plina de Duhul Sfant

8. Rugaciunea prin Duhul

9. Asteptarile noastre - interventia lui Dumnezeu

10. Umblarea prin Duhul

11. Evitarea capcanelor

12. Proclamarea Vestii Bune!

Autor
Autor Quin Sherrer & Ruthanne Garlock
Format
Format 14 x 20.5cm
Nr. Pagini
Nr. Pagini 268

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha