Apostolul credintei Smith Wigglesword

Apostolul credintei Smith Wigglesword

Apostolul credintei Smith Wigglesword

  • 25,00 Lei


Smith Wigglesworth a fost o personalitate unica si originala. A predicat Evanghelia in toate partile lumii, iar slujba sa a fost pecetluita cu semnele si minunile apostolice. Se poate spune cu toata certitudinea ca prin el Dumnezeu si-a pecetluit Cuvantul Sau cu marturii.

 

Chiar daca Smith Wigglesworth nu a avut un jurnal de zi, totusi el a avut un jurnal mai mare, scris in inimile celor care inca mai pastreaza pretioasele amintiri de partasie dumnezeiasca.

Nu se poate sa citesti aceasta carte fara sa ti se aprinda credinta in Dumnezeu. In carte se depun marturii despre slujba sa ca personalitate unica in lucrare, insa daca Smith Wigglesworth ar fi vazut personal aceasta carte, cu siguranta ar fi exclamat: "Nu noua, Doamne, nu noua, ci numai Tie Ti se cuvine toata slava si inchinarea!"

 Asemenea apostolilor Domnului Isus Cristos, nici Smith Wigglesworth nu a avut studii superioare, insa el L-a studiat pe Cristos si puterea Cuvantului Sau.

El nu a scris nicio carte. Cu ajutorul scumpului sau ginere, s-a scris cartea in limba engleza, apoi in limba germana si cu ajutorul lui Dumnezeu acum apare a doua oara in limba romana.     


Autor
Autor Stanley Howard Frodsham
Format
Format 14.5 x 20 cm
Nr. Pagini
Nr. Pagini 258

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha