Anotimpurile inimii

Anotimpurile inimii

Anotimpurile inimii

  • 25,00 Lei

Protejeaza-ti inima impotriva vicisitudinilor vietii!

Furtuni din senin...

De cate ori in vietile noastre, razele soarelui se transformt brusc in ploaie, linistea in tulburare, iar calmul in calamitate?

Tocmai cand lucrurile par sa se indrepte, sa mearga mai lin sau sa devina mai linistite apar furtunile care alunga pacea.

Ceata invaluitoare...

Deseori in viata ma vad silita sa traiesc in vai pline de ceata: rutina de fiecare zi, frustrarile, dificultati care uneori par sa ma copleseasca. Si ajung epuizata incercand sa scap de ceata. In zile insorite precum si in cele noroase ea a gasit adapost intr-o Stanca care se inalta mai presus de toate celelalte. In cele saizeci si sapte de meditatii devotionale pline de caldura, Gigi arata atat mamelor casnice cat si celor care merg la serviciu ca o nadejde bine ancorata in Dumnezeu si in Cuvantul Sau poate aduce calm, perspectiva si stabilitate... chiar si in cele mai haotice camine!

Gigi Graham Tchividjian, fiica cea mai mare a lui Billy si Ruth Graham, este sotia psihologului Stephan Tchividjian. Mama a sapte copii si bunica a trei nepoti, a scris patru carti, si vorbeste la intilnirile femeilor din intreaga America. Gigi este de asemenea consilier national pentru problemele femeilor la Centrele de tratament ale organizatiei Rapha, Inc., care ofera tratament atat _n spital c_t si in afara spitalului, oamenilor cu probleme psihiatrice si care sufera din cauza abuzului de substante.

Autor
Autor Gigi Graham Tchividjian
Format
Format 15 x 22.5 cm
Nr. Pagini
Nr. Pagini 280

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha