Ai fost creat pentru mai mult

Ai fost creat pentru mai mult

Ai fost creat pentru mai mult

  • 30,00 Lei

Iti doresti sa produci o schimbare?

Nu esti dispus sa te multumesti cu o viata linistita, care sa nu iasa din tipare?

Jim Cymbala considera ca oricine care se intreaba daca viata ne poate oferi ceva mai bun este pe calea cea buna. Dumnezeu chiar ne poate oferi ceva mai bun. Ca pastor al bisericii Brooklyn Tabernacle, Cymbala stie cum este sa depinzi de Dumnezeu pentru orice. El a vazut purtarea de grija a lui Dumnezeu pentru biserica sa, fara bani, in viata copiilor abuzati, si in viata celor care traiesc la limita existentei.

Indiferent ca provii din patura de sus, de mijloc sau de jos a societatii, Jim Cymbala stie ca Dumnezeu iti poate transforma viata.

Poti deveni remarcat prin pacea si bucuria pe care o arati in viata ta. Echipeaza-te pentru a urmari acest „mai mult” pe care il are Dumnezeu pentru tine. Jim Cymbala stie ceva ce multora dintre noi ne-a scapat - si anume ca o viata confortabila, sigura, nu ne va oferi satisfactia dupa care tanjim.

Cum ne-am putea simti impliniti, daca pierdem viata pe care Dumnezeu a pregatit-o pentru noi?

Indiferent daca ti se pare ca viata ta este buna sau rea in prezent, Jim Cymbala considera ca Dumnezeu are ceva mai mult pentru tine. In aceasta noua carte, el te va ajuta sa descoperi cum sa accesezi acest „mai mult” pe care Dumnezeu il are pentru tine—mai multa pace, adevarata bucurie, un sentiment profund ca ai un scop.

Pe masura ce te deschizi cat mai mult fata de acest „mai mult” al lui Dumnezeu, iti vei descoperi si lucrarea unica: un lucru la care te cheama Dumnezeu - si numai pe tine - ca sa il implinesti pentru lucrarea sa in lume.

Ai fost creat pentru mai mult descrie o imagine impunatoare a unor oameni ca si tine , care au descoperit ca acest „mai mult” al lui Dumnezeu inseamna mai multa influenta, energie si in cele din urma mai multa fericire. Aceasta carte te va ajuta sa-ti faci propria imagine a ceea ce inseamna „tara in care curge lapte si miere” - locul spiritual mai plin, mai bogat, in care tanjesti sa ajungi.

Folosind exemple din Biblie, povestiri contemporane si experiente din propria sa viata, Jim Cymbala iti arata drumul catre o viata mai bogata, mai profunda, ajutandu-te sa intri in posesia a tot ceea ce vrea Dumnezeu sa-ti ofere.

Cuprins

1. Fa un pas inainte

2. O lucrare doar pentru tine

3. Locul binecuvantarii lui Dumnezeu

4. Cel uitat

5. Lectie din tinutul Bayou

6. Nu te grabi!

7. Din toata inima pentru o calatorie lunga

8. Ce inseamna aceasta?

9. Dusmanul din interior

10. Obiectie respinsa

11. Mai mult decat am indrazni sa visam vreodata

12. Pacea supranaturala

13. Un cuvant de aducere aminte

Autor
Autor Jim Cymbala
Format
Format 13.5 x 20.5 cm
Nr. Pagini
Nr. Pagini 207

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Mai multe cărți de la același autor